Møt våre nye medarbeidere:


Camilla Bakken

Møt vår nye kundebehandler Camilla Bakken (29), som har tatt turen fra fødestedet Fredrikstad og bosatt seg i Sarpsborg, nærmere bestemt Kurland.

Camilla er ikke helt ukjent i sin nye stilling, siden hun har erfaring fra personbil. Men etter litt over 3 år som kundebehandler i personbilbransjen, var tiden inne for å prøve noe nytt. «Før jeg startet i Stamsaas Fritid hadde jeg aldri satt mine bein i en bobil, så det var ekstra spennende å begynne her» sier Camilla muntert. De første par ukene har bestått av litt opplæring om bobiler i tillegg til arbeidsinstruksene. «Bobiler har blitt helt utrolig flotte, jeg blir mektig imponert av hva man får plass til på 4 hjul!»

2017 har vært et forrykende år for bobilbransjen, og ikke minst Stamsaas Fritid. Med hele 5 nyansettelser i år vokser staben vår stadig, hvor Camilla er vårt nyeste tilskudd. Da blir det mange nye fjes å bli kjent med. «I den korte tiden jeg har vært her har jeg trivdes godt» fortsetter hun. «Det jobber så mye hyggelige folk her som er lett å bli kjent med».

Camilla ser frem til 2018. Det er ingen hemmelighet at vinteren er lavsesong med litt mindre trafikk, så kontrasten til sommeren og høysesong blir stor. «Det passet fint at jeg startet på vinteren, for å kunne få litt tid til å lære om bobiler og bedriften generelt» sier hun og skuer utover lokalene. «Men det blir spennende å se hvordan høysesongen ser ut». Med nye modeller, nytt bobilmerke, nye ansatte og mange planlagte aktiviteter er alt duket for et knallår i 2018 for Stamsaas Fritid. Og Camilla skal bidra fra øverste hylle for å gjøre kundene fornøyde. «Jeg gleder meg til å møte alle kundene våre, de skal bli tatt godt vare på!»

Møt våre nye medarbeidere:


Jan Helge Rauken

Vi har gleden av å introdusere vår nye selger Jan Helge Rauken (47), som har vokst opp i Levanger men bodd på Østlandet i 26 år. Nå er det Østfold og Sarpsborg som gjelder.

Jan Helge er utdannet markedsøkonom og har en høgskoleutdannelse innen prosjektledelse, men fant tidlig ut at han hadde en teft for salg. «Jeg er en sosial kar og trives i å omgås med folk. Det er jo det salg handler om!» sier Jan Helge med et smil.
Etter å ha jobbet med teknisk salg i over 20 år, fant han gleden i bobiler hvor han har et par års fartstid som bobilselger for Namsos Fritid AS. «Det er noe spennende med bobil, gleden av å ha friheten til å feriere hvor man vil» sier Jan Helge. Han har eid både campingvogn og bobil, og Norgesferie er den absolutte favoritten. «I fjor bodde jeg faktisk i bobilen min hele sommeren langs Namsens bredd, det var noe helt spesielt med det».

Jan Helge har ikke vært hos Stamsaas Fritid lenge, men allerede ser han for seg at her vil han trives. «Her på Stamsaas Fritid er det et veldig godt miljø, også er det en stor og trygg arbeidsgiver. Ikke minst er vi fremtidsrettet, og med tanke på at bobil er mer populært enn noen gang blir tiden fremover utrolig spennende. Jeg gleder meg til 2018!»