Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Profila T 720 EB

Totalpris:kr. 879 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 000 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2017

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 840 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i bodel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Cruisekontroll
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Kjøkkenvifte
Kjøleskap
Lasteluker
Lettmetallfelger
Markise
Myggdør
Omregistrering
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Separert Dusj
Sykkelstativ
TV
Truma luftbåren varme

Beskrivelse:

Eura Mobil Profila T 720 EB er en bestselger i segmentet halvintegrerte bobiler for helårsbruk.


Her finner du den ettertraktede planløsningen med to enkle senger og stort lasterom. Romslig bad / wc, innbydende salong, fin kjøkkenløsning som inviterer til kulinariske utfoldelser. Som alle Eura Mobil har den dobbelt gulv i hele bilen og er for øvrig svært godt isolert.


Vi har Eura Mobil Profila i mange forskjellige versjoner, også utgaver med senkeseng i taket. Kjøres med vanlig B førerkort når den registreres med tillatt totalvekt 3.500 kg. Nyttelast kan oppjusteres.


Avbildet bobil har bl. a. følgende utstyr: TV, ryggekamera, sykkelstativ for 2 sykler, ekstraseng for to personer, prestige pack, gassalarm m.m. 


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?