Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Hymer B 798 PL

Totalpris:kr. 1 549 000,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand20 600 Km

MerkeHymer

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 250 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
Stekeovn
Støtteben
Støtteben
TV
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Flott Hymer B 798 PL 2018 modell med 2,3L 177HK og automat har kommet inn for salg. Meget velholdt og pen bobil for hele familien, med blant annet elektriske støttebein!


Soverom:
Midtstilt queensbed med innpass fra begge sider. På hver side av sengen er det både nattbord og garderobeskap, og under sengen er det skuffer. Her er det med andre ord godt med oppbevaringsplass!


Baderom:
Baderommet er midt i bilen og er praktisk satt opp. Her er det et eget toalettrom med utlufting på den ene siden av bilen, og ved siden av toalettrommet er det et stort garderobeskap. Dusjen og servanten er på andre siden av rommet, hvor dusjen er romslig med god takhøyde.


Kjøkken:
Praktisk kjøkken med gode fasiliteter. Med hele 4 kokebluss og stekeovn blir det en fryd å tilberede mat. Kjøleskapet har stort volum og egen frysedel, og ved siden av er det to apotekerskap eller krydderhyller om man vil.


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en bred sidesitter og de dreibare pilotstolene, alt kledd i lyst skinn med god komfort. Bordet kan ekspanderes med en ekstra bordplate, slik at hele familien får plass enten det skal spises middag eller spilles Monopol. TV'en er plassert ved siden av bodelsdøren, og i taket foran er det en senkeseng som rommer 2 voksne personer.


Flott bobil som absolutt er verdt en titt!


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?