Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Challenger 398 XLB GENESIS

Totalpris:kr. 849 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand15 400 Km

MerkeChallenger

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2017

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 195 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
Dekk godkjent
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Gardin for mørklegging (Remis)
Halvintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Ryggekamera
Sentrallås
Separert Dusj
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
Truma luftbåren varme
Varmtvann

Beskrivelse:

Strøken Challenger 398 XLB Genesis 2017-modell, med 2,3L og 150 HK. Flott halvintegrert bobil med 7 års tetthetsgaranti! Kan leveres med tillatt totalvekt 3500kg om man vil kjøre den med vanlig personbiførerkort eller 4400kg om man vil ha veldig stor nyttelastkapasitet. (C1 førerkort).


Denne bobilen har en av de største queenbed'ene på markedet som måler hele 160x200cm, med overmadrass for ekstra komfort. Soverommet er romslig med god plass rundt sengen, og gode muligheter for oppbevaring.


Todelt baderomsløsning, med stor dusj på den ene siden og toalett på den andre siden av gangen. Pent kjøkken med gode fasiliteter; Med 3 kokebluss og stekeovn blir det en fryd å lage mat.


Salongen får inn mye naturlig lys via panoramavinduet i taket, som igjen øker romfølelsen. Her kan man nyte en god film på TV'en som trekkes ut fra kjøkkenskapet med noe godt i glasset.


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Morten på tlf. 400 60 716 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?