Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido i1066 Distinction

Totalpris:kr. 1 729 990,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 200 kg

Dører0

Seter5

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180hk i stedet for 150hk for i165,i190,i1066 og i1090
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren gulvvarme. Kun sammen med Alde. Ikke 665,7065 og 7096
Alde vannbåren varme
Alde varmeteppe i førerhus. Kun med Alde.
Armlener til stoler
Automat
Automatisert girkasse Comfortmatic.
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Frakt og klargjøringsomkostninger
Gardin for mørklegging
Gulvvarme vannbåren
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
LED frontlykter
Lettmetallfelger
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbel Elegance
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Skinn Boston
Skinninteriør
Teppe for gang
Vannbåren varme
Varmematte Førerhus - vannbåret
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido Distinction i1066 2019-modell, med 2,3L 180 HK og automat. TOPPMODELL FRA RAPIDO MED UNIK PLANLØSNING, MÅ OPPLEVES!


I denne herlige bobilen har ikke Rapido spart på noenting, og har fått det nydelige designet som bare Rapido kan. Utrolig komfortable enkeltsenger bakerst i bilen, som kan gjøres om til en massiv dobbeltseng. Planløsningen på badet er unikt i denne bilen; Her er det enormt med gulv- og oppbevaringsplass! Hele badet har en utrolig lekker finish. Her er vasken og dusjen i samme "rom", mens toalettet har fått et eget rom på andre siden av bilen. Kjøkkenet har også fått en ny look, med en tøff benkeplate i matt svart kombinert med den klassiske, rene Rapido-finishen på skap og skuffer. Her er det også en induksjonsplate + 2 kokeplater, i tillegg til stekeovnen. Sittegruppen er lys og romslig, kledd i skinn.


Her er det god plass til hele familien!


Godt utstyrt fra fabrikk:


 • Fiat 2,3L 180 HK
 • Alde vannbåren varme
 • Alde varmematte i førerhus
 • Tekstil BOSTON
 • LED kjørelys
 • Doble sidevinduer i førerhus
 • Stekeovn 
 • Elektrisk senkeseng i taket foran
 • Avtrekksvifte på kjøkkenet
 • Cruisecontrol
 • Multifunksjonsratt
 • Ryggekamera
 • Klimaanlegg bildel
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?