Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Dethleffs TREND T 7057 DBM

Totalpris:kr. 849 000,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand18 000 Km

MerkeDethleffs

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 990 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Chassi - 35 Light
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Elektriske speil
Fiat 2,3 MJ - 130 hk (88 KW)
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gassomkobler
Gulvvarme
Gyldige garantier
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Markise
Myggdør
Navigasjonssystem
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
TV-feste
Truma varme m. elpatron
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Som ny Dethleffs Trend med midtstillt dobbeltseng og senkeseng over sittegruppen. 


Denne flotte løsningen er en markedsvinner i denne størrelsen. Med sin romslige queensbed og elektrisk senkeseng gir denne maksimalt med bobilglede for opp til 4 personer. Ønsker dere og ta med barn / barnebarn som fortsatt sitter i barnesete så har denne bobilen hrtigkoblingen Isofix. Dette er det ikke mange bobiler som har. 


Denne aktuelle bilen er levert med en Designpakke som Dethleffs har som ekstrautstyr. Dvs lysere interiør og et delikat trekk på salongen. 


Bilen er solgt ny av undertegnende i 2018  og servicer er fulgt. Hovedservice er tatt 14.07.2020 på vårt Fiat Proffesional verksted. 


 


Nyt Norgesferien maksimalt med denne flotte bobilen. 


 


Bobilen kan leveres med 3500 kg totalvekt om ønskelig, men er i dag registrert på 3850 kg.


_____________________________________________________


 


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


 


 


 


Ring Svein på tlf. 416 16 222 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


 


 


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?