Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Chic E-Line I 51 YACHTING

Totalpris:kr. 1 835 300,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand50 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 700 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Alde vannbåren varme
Alternativ dusjdesign wellness-white (dusjkar og dusjkonsoll i hvitt)
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk girkasse 6-trinns
CD-stereo
Carthago pynte/pute pakke
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Delskinn Savannah skinn/stoffkombinasjon
Dobbeltgulv
ESP Traction
ESP inkl. ASR o Hillholder
Ekstra stikkontakt: 12 V i sittekasse L-sittegruppe
Ekstra stikkontakt: 230 V i sittekasse L-sittegruppe
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Fiat 2.3 ltr 180 hk heavy chassis
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Hovedlyskaster i LED-teknologi
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Klima Summer pakke
LED-flatskjerm 32 for TFT-uttrekksystem
LED-lys
Lasteluker
Lettmetallfelger
Løst lagt teppe i førerhuset og bodelen. uttak- bart
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Riflet aluminiumsgulv i hekkgarasje
Ryggekamera
Røykfri
SOG
SP tillegg DAB+
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Sittegruppe ombyggbar til sovemulighet
Sky Dream comfort med overskap hele veien rundt over sittegruppe og førerhus. fronter over- skap i høyglans-creme. to store panorama-tak- vinduer integrert i nedhengt designer-himling med indirekte trivselbelysning
Stekeovn
Støtteben
TV
TV-feste
Tec-Tower kjøleskapkombinasjon 160 l med sep. fryseboks og gasstekeovn istedenfor kjøleskap 160 I
Teppe for gang
Toalettkassett
Uttrekksystem lasterom med fire transportbokser
Utvendig tilkobling gass bak lasteluke i dobbelt- gulv passasjerside
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Vektøkning 4500 kg til 4 800 kg tillatt totalvekt (AL-KO Air Premium X2. fire aluminiums- felger med øket last)
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Carthago Chic E-Line 51 Yachting med 2,3L 180 HK og automat. Fantastisk helintegrert modell fra en av Europas ledende high-end bobilprodusenter!


Soverom:
Soverommet er helt bakerst i bobilen, hvor det er to enkle senger som enkelt kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Med ekstra USB kontakter ved sengen kan man fint lade telefonen eller nettbrett. Det er rikelig med oppbevaringsplass; Under sengene er det store skap med kleshengere og langs taket er det skap hele veien. Sengene har for øvrig utsøkt komfort, så her vil man drømme de søteste drømmer!


Baderom:
Baderommet midt i bilen, i en todelt løsning. På den ene siden av bilen er det en romslig dusj, med både regnfunksjon og håndholdt dusjhode. Det er god takhøyde i dusjen!
Toalettrommet er på den andre siden av gangen. Her er det en servant og en elegant vannkran, det er rikelig med oppbevaringsplass bak speilene og det er ekstra 230V stikkontakt dersom man vil f.eks bruke barbermaskin. 


Kjøkken:
Det er god plass i skuffer og skap, hvor skuffene har soft-close funksjon og kan sentrallåses med en knapp på veggen. Benkeplaten er det også god størrelse på, og lokket til oppvaskkummen kan brukes som skjærebrett. Med 3 kokebluss og stekeovn blir matlagingen lett som en plett, samt at kjøleskapet har stort volum og egen frysedel. Mellom kjøkkenet og salongen er det også et glasskap med Carthago vin- og drinkglass.


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her er det med andre ord god plass til hele familien! Med vinduer rundt hele sittegruppen slipper det mye naturlig lys inn, og kombinert med det lyse interiøret og at det er skap i stedet for senkeseng blir romfølelsen utrolig god. Fra sidesitteren kan det trekkes opp en 32" LED-TV, perfekt for lune filmkvelder. 


Godt utstyrt fra fabrikk:


 • Fiat 2,3L 180HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • Aircondition i bodel, takmontert
 • Aluminiumsfelger
 • Alde varmematte i førerhus
 • 24" LED-TV på soverom
 • 32" LED-TV i salong
 • Kaffetrakter på kjøkken
 • Inverter
 • Stekeovn
 • Markise
 • Langsgående skap i stedet for senkeseng foran
 • Ryggekamera
 • Utvendig gass
 • Sveivbare støttebein bak
 • Med mye, mye mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?