Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Hymer MLT 580 4X4 | Hengerfeste/4x4/ALDE++

Totalpris:kr. 1 249 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand50 500 Km

MerkeHymer

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2017

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 048 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt163 hk

Sylindervolum2.1 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftFirehjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Halvintegrert
Hengerfeste
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Navigasjonssystem
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Startbatteri ok
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Hymer MLT 580 4x4, bygget på Mercedes med kraftige 2,1L 163HK og automat. Den ultimate bobilen for deg som liker å komme seg frem overalt i en fantastisk kjøremaskin!


Soverom:
Soverommet er bakerst i bilen, hvor det er to enkle senger. Sengene kan omgjøres til en stor dobbeltseng ved hjelp av en pute i midten. Under sengene er det rom til oppbevaring, samt at det er oppbevaringplass i skapene langs taket. Det er også en gassalarm montert på veggen på soverommet.


Bad:
Baderommet er meget praktisk og romslig, til tross for at alt er i ett rom. Dusjen er romslig med god takhøyde og toalettet er på andre siden av baderommet. 


Kjøkken:
Flott kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter og praktiske løsninger. Kjøleskapet har stort volum og integrert frysedel, det er 3 kokebluss til matlaging og ekstra 230V stikkontakter dersom man ønsker å benytte seg av andre kjøkkenredskaper. Kjøkkenbenken kan ekspanderes ved hjelp av en ekstra bordplate ved bodelsdøren.


Salong:
Salongen består av en sofa og de dreibare pilotstolene. Bordet kan ekspanderes med en ekstra bordplate slik at alle får plass rundt bordet. Fra skapet over sofaen kan det trekkes ned en TV, som er tilknyttet automatisk parabol. Med panoramavindu i taket foran slipper det inn mye naturlig lys, som igjen øker romfølelsen.


Da denne bobilen er bygget på Mercedes Sprinter har den suverene kjøreegenskaper. Denne bør oppleves!


Godt utstyrt:


 • Mercedes Sprinter 2,1L 163HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • AC i førerdel
 • Hengerfeste 
 • TV i salong
 • Automatisk parabol
 • Gassalarm
 • Markise
 • Ryggekamera
 • Navigasjon (GPS)
 • DAB+
 • Multifunksjonsratt
 • Sykkelstativ
 • LED-lysbar over skiltramme foran
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?