Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 690 F

Totalpris:kr. 589 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand54 000 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2011

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 760 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt130 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Chassi - 35 Light
DAB+ Radio
Elektriske speil
Fiat 2,3 MJ - 130 hk (96 KW)
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gassomkobler
Halvintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Markise
Myggdør
Ryggekamera
Servostyring
Solcellepanel
Støtteben
Sykkelstativ
TV-antenne
TV-feste
Truma varme m. elpatron
Varmtvann

Beskrivelse:

Velholdt Rapido 690 F har ankommet Stamsaas Fritid AS. 


Flott populær løsning med queen bed og svingbare stoler foran. Bobilen er under 7 meter og egner seg meget godt på trange vestlandsveier eller gjennom små idyliske byer i Europa. 


Servicer er fulgt og hovedservice ble utført på Fiat verksted 4 mars 2020. Registerreim er byttet i 2019.


Ferieklar bobil!


_________________________________


Ta kontakt med Svein på tlf. 41616222 for et tilbud på denne fine Rapido bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?