Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago MALIBU VAN 640 | GODT UTSTYRT!

Totalpris:kr. 799 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand24 350 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2016

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 230 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Hengerfeste
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Manuell parabol
Markise
Motorvarmer
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
SOG
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Solcellepanel
Startbatteri ok
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago Malibu Van 640 2016-modell, med sterke 3,0L 180 HK og automat. Nydelig bybobil med stor motor og mye utstyr!


Bakerst i bilen er det to langsgående senger med praktisk tilgang, samt at det er god plass til oppbevaring under sengene. Sengene kan vippes opp når de ikke brukes, slik at lasterommet blir like høyt som bobilens høyde. 


Baderommet har smarte løsninger. som at toalettet skyves vekk for å frigjøre plass i dusjen, og hentes enkelt frem når det skal brukes.
Kjøkkenet har alt man trenger på tur, med smarte løsninger som ekstra benkeplater og store skuffer. Kjøleskapet har stort volum og har innebygd frysedel.


Salongen består av en sofa og de dreibare pilotstolene. Bak sofaen er det montert en TV som er tilknyttet BÅDE parabol og TV-antenne, perfekt for koselige filmkvelder. Bordet har en utsvingbar del for å utvide bordplaten, og kan bygges om til en seng.


Meget godt utstyrt:


 • Fiat 3,0L 180 HK
 • Automat
 • Avtagbart hengerfeste
 • Truma varme
 • NX5 gassalarm
 • TV i salong
 • TV-antenne
 • Parabol
 • Solcellepanel
 • Sykkelstativ
 • Markise
 • Ryggekamera
 • Webasto
 • SOG toalettlufting
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


 


Ring Svein på tlf. 416 16 222 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?