Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Chic E-Line I 58 XL | HØSTPRIS

Totalpris:kr. 1 748 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand8 000 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 890 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gulvvarme vannbåren
Helintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Markise
Myggdør
Omvandler 12V->230V
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Skinninteriør
Stekeovn
TV
Teppe for gang
Utvendig Dusj
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago Chic E-Line I 58 XL 2018-modell, med 2,3L 177 HK og automat. Dette er en av toppmodellene til Carthago, Europas ledende innen high-end segmentet på bobil!


Soverom:
Stor midtstilt queensbed med upåklagelig komfort, med enkel tilgang via trappetrinn på hver side av sengen. Det er rikelig med oppbevaringsplass i skapene og skuffene ved siden av og under sengen. Soverommet kan adskilles fra resten av bodelen ved hjelp av en skyvedør.


Bad:
På den ene siden av gangen er det en romslig og lekker dusj, som både har regnfunksjon og vanlig dusjhode. Ved siden av dusjen er det et stort garderobeskap med plass til både sommerkjoler og vinterklær. På andre siden av gangen er det et stilrent toalett med hyller bak speilene og ekstra 230V uttak. Toalettet har også fakaliesystem, som gjør at man slipper daglig tømming av toalettet. Kapasiteten på fakaliesystemet er nesten 140 liter.


Kjøkken:
Kjøkkenet har et lekkert utseende og praktiske løsninger. Skuffene har soft-close funksjon og kan låses ved hjelp av en knapp. Her er det også utallige oppbevaringsmuligheter; Det er blant annet en krydderhylle, "vinskap", flere store skuffer og hyller samt overskap. Fasilitetene er også mange; Her er det 3 kokeplater, stekeovn, stort kjøleskap med seperat frysedel og kaffetrakter med inverter så den kan benyttes selv om man ikke er tilkoplet strøm.


Salong:
Salongen er åpen og romslig, og med store vinduer slipper det inn mye naturlig lys som igjen øker romfølelsen. Her er det god plass til hele familien; Salongen består av en stor L-sofa, en bred sidesitter og de dreibare pilotstolene. Bordet kan ekspanderes med ekstra bordplate innebygd, enten det serveres mye mat eller om man skal spille Monopol. Ønsker man å nyte en god film på kveldene kan man trekke opp 32" LED-TV fra sidesitteren og nyte kvelden. I taket over pilotstolene er det også en stor senkeseng som rommer 2 personer.


Ta kontakt idag for en hyggelig bobil prat.


Godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 177HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • Aircondition i bodel, takmontert
 • Automatisk parabol
 • 32" LED-TV i salong
 • Kaffetrakter
 • Inverter
 • Fakaliesystem
 • Ryggekamera
 • Markise
 • Utvendig dusj
 • Stekeovn
 • Kjøleskap med egen frysedel
 • Med mye mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 400 60 716, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?