Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 655 EB

Totalpris:kr. 939 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand6 500 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 895 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
ESP Traction
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Stekeovn
TV
TV-antenne
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 655 EB 2018-modell selges for kunde. Pen helintegrert bobil på under 7 meter som kun har gått 650 mil!


Flott helintegrert modell med enkle senger på soverommet. Sengene kan lett omgjøres til en stor dobbeltseng hvis man ønsker, og det er praktisk oppbevaringsplass under. 
Baderommet har alt man trenger i ett rom; Her er det en dusj med god størrelse innerst, og toalett med servant ved siden av. 
Kjøkkenet er plassert ved bodelsdøren. Her er det blant annet 3 kokebluss og stekeovn som hjelper til med matlagingen, og det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og overskap. 
Salongen er lys og åpen, med god romfølelse. Sittegruppen består av en L-sofa og de dreibare pilotstolene. Bak sofaen er det montert en TV tilknyttet TV-antenne, og i taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som rommer 2 personer. 


Godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 150HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • Varmeveksler
 • Ventilator i takluke på soverom
 • TV i salong
 • TV-antenne
 • NX1 gassalarm
 • Stekeovn
 • Markise
 • Multifunksjonsratt i skinn
 • Truma DuoControl
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ring Morten på telefon nr 400 60 716 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?