Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 790 DF

Totalpris:kr. 779 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand35 850 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 260 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido 790 DF 2015-modell selges for kunde. Meget velholdt halvintegrert bobil!


Bakerst i bilen finner man soverommet. Her er det en midtstilt queensbed med innpass fra begge sider, samt at det er godt med oppbevaringsplass under sengen og i skapene rundt sengegavlen. 
Baderommet er todelt; En romslig dusj med høydejusterbart dusjhode finner man på den ene siden av bilen, mens på andre siden er det et toalettrom med tilhørende servant og skapplass til toalettartikler bak speilene. 
Kjøkkenet er innbydende med gode muligheter for matlaging. Her får man hjelp av 3 kokebluss og en stekeovn til middagsforberedelsene, og over kokeblussene er det plassert en kjøkkenvifte. Det er 2 stk. oppvaskkummer til disposisjon, samt at det er ekstra 230V/12V stikkontakter hvor man kan benytte seg av "medbrakte" kjøkkenredskaper. 
Salongen er lys og åpen, med en deilig romfølelse. Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene, alt kledd i lyst stoff. I taket over pilotstolene er det et panoramavindu, som slipper inn mye naturlig lys. 


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 148HK
  • Automat
  • Truma varme
  • Stekeovn
  • Markise
  • TV i salong
  • Sykkelstativ
  • NX5 gassalarm
  • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?