Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 720 QF

Totalpris:kr. 1 641 690,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand40 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2020

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 386 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180 hk-motor Fiat (pristillegg ift. 160 hk) inkl. Start-/stoppsystem og intelligent dynamo
ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatgirkasse Fiat (bare i forbindelse med 160 / 180 HK motor)
Avtrekksvifte
CD-stereo
Chassis - Maxi i stedet for 3,5 t / 4,4 t (pristillegg)
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dekorasjon Maka
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
ESP inkl. ASR o Hillholder
Eksklusiv designpakke
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Klimaanlegg i taket 230 volt (ikke i forb. med el. takvifte) Tillegg for Mondial pakke
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Markise 5,0 m manuell
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbeldekor Navarra
Møbeltrekk skinn beige
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Skinninteriør
Solcellepanel
Stekeovn
Stekeovn (avhengig av planløsning) kun i forb. med stort kjøleskap
Sykkelholder for 2 sykler (opp til 30 kg)
Sykkelstativ
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Veggholder flatskjerm foran (TV-forberedelse standard)
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 720 QF 2020-modell, med 2,3L 180HK og 9-trinns helautomat. Nydelig helintegrert modell med romslig sittegruppe og det riktige utstyret!


Sov:
Stor midtstilt queensbed hvor ryggen på sengen kan vippes opp for å frigjøre mer plass rundt sengen. På hver side er det et nattbord, et garderobeskap og trappetrinn for enkel tilgang. I det ene nattbordet er det ekstra 230V stikkontakt og USB-kontakt for lading av ting som telefon eller nettbrett.


Bad:
Todelt løsning hvor det er toalettrom med servant og tilhørende skap på den ene siden av bilen, og en romslig dusj med stilig belysning og høydejusterbart dusjhode på andre siden av bilen. 


Kjøkken:
Stilrent kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og overskap. Over de 3 kokeblussene er det montert en kjøkkenvifte for å ta matosen, og stekeovnen er perfekt for å ordne varme rundstykker til frokost. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, mens oppvaskkummen er gjemt under et lokk som kan brukes som en ekspansjon av kjøkkenbenken. 


Salong:
Sittegruppen består av to "face-to-face" sofaer, samt de dreibare pilotstolene. Dette gir en suveren romfølelse, hvor hele salongen oppleves som særdeles romslig og luftig. Bordet kan klappes sammen når det ikke er i bruk, og i taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som rommer 2 voksne personer. 


Nydelig bobil som bør oppleves i egen person!


____________________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?