Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Hobby Toskana Exclusive 750

Totalpris:kr. 499 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand30 500 Km

MerkeHobby

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2011

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 910 kg

Dører0

Seter3

KarosseriIkke oppgitt

Effekt158 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Cruisekontroll
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Halvintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Manuell parabol
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Stekeovn
TV
Teppe for gang
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Hobby Toskana 750 Exclusive 2011-modell, med sterke 3,0L og 158 HK. Sjelden bobil med unik løsning og lav km-stand, bør oppleves!


Denne har en meget stor salong bakerst i bilen, med elektrisk senkeseng i taket over. Utrolig god romfølelse i hele bilen, full av smarte løsninger og mye gulvplass. Bobilen har blitt meget godt ivaretatt og pent brukt, med god kjørekomfort og sterk motor. 


Denne bør oppleves i egen person, ta turen innom oss i Sarpsborg i dag!


Godt utstyrt:


 • Fiat 3,0L 158 HK
 • Aircondition i bodel, takmontert
 • Stekeovn
 • GPS (Navigasjon)
 • Parabol
 • 2 stk. TV'er
 • NX5 gassalarm
 • Elektrisk senkeseng
 • Markise
 • Truma varme
 • Med mer..

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også gjerne innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?