Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Frankia I 890 GD Titan 5,5 Tonnes

Totalpris:kr. 2 078 470,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand100 Km

MerkeFrankia

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 200 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum2.36 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
2 wire basket under right BD bed
ABS-bremser
AC i førerdel
Additional fresh water volume 150 l
Additional manual blind (plissé)
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
Awning Dometic 500 - 6 m (electric)
Carpet in driver's cab (grey)
Carpet in living area (grey)
Central bed extension
Cruisekontroll
Cupboards instead of front drop down bed
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Electric step for driver's door for A-Class
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Emergency bed
External gas socket
Ferskvanntank
Floor heating under seating group
Frakt og leveringsomkostninger
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Insulation glass (lateral) for A-Class
Kjøleskap med egen fryser
LED light strip under awning
LED-lys
Leather: Protekt
Lettmetallfelger
Living Pyrite
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Omnivent with 12 V ventilator instead of Mini Heki
Outside shower
Pilotstoler
Rear garage two-part
Ryggekamera
Røykfri
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
Solcellepanel
Spare tyre with fastening
Stekeovn
Synthetic resin Miracle White
TV
TV-feste
Toalettkassett
Toilet with 80 l dejection tank for F-Line
Utvendig gass
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Frankia I 890 GD Titan 2019-modell, med 2,3L 177HK og automat. Helintegrert bobil med utrolig mye utstyr, her er det ikke spart på noe!


På soverommet er det to enkle senger som er hele 2.10 m i lengde, som kan gjøres om til en stor dobbeltseng. Under sengene er det skap med smarte løsninger som skjorte-henger og kurver, samt at overskapene strekker seg rundt hele soverommet.


Badet er todelt, men kan lukkes fra begge sider om man ønsker privatliv. Her er det en meget romslig dusj på ene siden og toalett m/servant på andre siden.


Kjøkkenet er utrolig romslig og med mye gulvplass. Selve kjøkkenbenken er dyp og bred, det er store skuffer og skap til oppbevaring samt flere skyveskap og praktiske løsninger. Med 3 kokeplater og stekeovn blir matlagingen en fryd!


Salongen er veldig åpen og romslig, mye takket være at det ikke er senkeseng her men skap langs hele taket. Her er det meget god plass til hele familien rundt bordet, som for øvrig kan ekspanderes med en ekstra bordplate. Bordet står også på skinner, slik at det er enkelt å flytte det dit det passer best.


_____________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?