Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Bürstner NEXXO T 660 30 Edition

Totalpris:kr. 698 000,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand7 000 Km

MerkeBürstner

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 720 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
Cruisekontroll
Dekk godkjent
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Skinninteriør
Sykkelstativ
TV
Truma luftbåren varme
Vindu tak

Beskrivelse:

Utrolig pen Bürstner Nexxo T 660 2018-modell, med 2,3L 131HK og automat. Med kun 700 mil på veien er denne nesten å betrakte som ny!


Soverom:
På soverommet er det en fransk sengeløsning, som er en sidestilt dobbeltseng. Sengen kan vippes opp for enkel tilgang til lasterom, og det er skap langs hele taket for oppbevaring.


Baderom:
Baderommet er ved siden av sengen, med alle fasiliteter i ett rom. Til tross for at alt er i samme rom er det likevel romslig! Innerst er det et toalett og høye skap til f.eks håndklær og lignende, og dusjen er plassert midt i rommet. Ved inngangen til rommet er det en lekker servant og ekstra skapplass. 


Kjøkken:
Praktisk kjøkken med mye gulvplass! Her er det 3 kokebluss til matlaging og en stor oppvaskkum. Rikelig med skuffer og skap, og til venstre for kjøkkenet er det et stort garderobeskap til enten klær eller annet kjøkkenutstyr. Kjøleskapet er på motsatt side av kjøkkenet, og har integrert frysedel.


Salong:
Salongen lys og åpen, og består av en sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Begge sofaene og stolene er kledd i pent skinn, da dette er 30 Edition. Bordet kan ekspanderes med en plate slik at alle sitter komfortabelt når det skal spises middag. Med panoramavindu i taket foran og vinduer på begge sider så slipper det mye naturlig lys inn, som igjen øker romfølelsen. 


Godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 131HK
 • Automatisk girkasse
 • Markise
 • NX5 gassalarm
 • TV
 • Automatisk parabol
 • Truma varme
 • Sykkelstativ
 • Ryggekamera
 • Skinninteriør
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?