Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Chic E-Line I 51 QB | Hydr. støttebein++

Totalpris:kr. 1 279 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand111 000 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2013

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 200 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Lasteluker
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Omvandler 12V->230V
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Safe
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Stekeovn
TV
TV-feste
Toalettkassett
Utvendig Dusj
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago Chic E-Line I 51 QB 2013-modell, med sterke 3,0L 177HK og automat. Nydelig helintegrert bobil med blant annet hydrauliske støttebein og aircondition!


Soverom:
Stort soverom med en midtstilt queensbed som har utsøkt komfort. På hver side av sengen er det nattbord og garderobeskap, hvor skapene har stenger til kleshengere. I det ene skapet er det også en safe hvor man kan legge bort verdifulle saker. 


Baderom:
Her er det en todelt baderomsløsning; På den ene siden av bilen er det en stor dusj som har både regnfunksjon og vanlig dusjhode. På andre siden er det et toalettrom med speil, servant og naturligvis et toalett. Bak speilene er det oppbevaringsplass, og det er ekstra 230V stikkontakt dersom man ønsker å bruke barbermaskin eller lignende. 


Kjøkken:
Kjøkkenet er klassisk Carthago - stilfult og praktisk. Her er det både 3 kokebluss og en stekeovn som gjør matlagingen til en fryd, samt god størrelse på benkeplaten. I lufteluken i taket over kjøkkenet er det en ventilator, som er med å på dra ut dampen fra matlagingen. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, og kaffemaskinen som er plassert i skapet bidrar til å gjøre morgenene hyggeligere.


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Selve salongen er luftig og romslig, her er det god plass til hele familien. Fra sidesitteren kan man trekke opp en TV, som er tilknyttet automatisk parabol. I taket over pilotstolene er det en stor senkeseng med god komfort, som enkelt rommer 2 voksne personer.


Godt utstyrt:


 • Fiat 3,0L 177HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • Aircondition i bodel
 • TV i salong
 • Automatisk parabol
 • Hydrauliske støttebein
 • Ventilator i takluke på kjøkkenet
 • Stekeovn
 • Safe på soverom
 • Kaffemaskin
 • Inverter 2000W
 • Senkeseng
 • NX5 gassalarm
 • TV-feste på soverom
 • Markise
 • Ryggekamera
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.  


Ta kontakt med Svein på tlf. 41616222 for et tilbud på denne fine Carthago bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.


Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).


Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?