Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Chic E-Line I 51 QB

Totalpris:kr. 1 349 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand39 400 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 760 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Lasteluker
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Stekeovn
TV
TV-feste
Toalettkassett
Utvendig Dusj
Vannbåren varme
Varmtvann

Beskrivelse:

Carthago Chic E-Line I 51 QB 2015-modell, med sterke 3,0L 177HK og automat. Nydelig helintegrert bobil fra en av Europas ledende high-end produsenter!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er en stor midtstilt queensbed med utsøkt komfort. Det er rikelig med oppbevaringsplass i de mange skuffene og skapene, både under sengen og rundt hodegavlen. 


Bad:
Todelt baderomsløsning; På den ene siden av bobilen er det en romslig dusj som har både regnfunksjon og høydejusterbart dusjhode, samt lufteluke i taket. På andre siden av bobilen er det et toalettrom med tilhørende servant og skap bak speilene. 


Kjøkken:
Nydelig og innbydende kjøkken i kjent Carthago-stil. Det er rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og det er en ventilator i taket for utlufting. Selve matlagingen blir som en drøm, for her er det både 3 kokebluss og stekeovn til disposisjon. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, og det er en kaffekapselmaskin gjemt bort i overskapet.


Salong:
Romslig salong, hvor sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Vinduene på hver side av salongen samt i taket slipper inn mye naturlig lys, som igjen øker romfølelsen. I sidesitteren gjemmer det seg en TV som er tilknyttet parabol, og i taket foran er det en stor senkeseng som rommer 2 voksne personer.


Lekker bobil som bør oppleves i egen person!


____________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?