Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago C-Tourer I 142 QB | HØSTPRIS

Totalpris:kr. 748 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand54 200 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2012

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 165 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
TV
Truma luftbåren varme
Vindu tak

Beskrivelse:

Meget fin Carthago Tourer I 142 QB 2012-modell, med 2,3L 150 HK. 


Carthago er som kjent ledende innen kvalitet og komfort, og denne bilen er intet unntak. Denne modellen har stor og tverrstilt dobbeltseng bak, med tilgang både foran og på siden. Praktisk anlagt kjøkken med gode fasiliteter samt kjøleskap og fryser. Baderommet har dusj og toalett i samme rom, men fremstår likevel som romslig og lyst. Sittegruppen oppleves som romslig og stor, med senkeseng i taket foran og TV som trekkes opp av det ene setet.


En flott bil som bør oppleves i egen person!


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 150 HK
  • Markise
  • TV
  • Parabol
  • Ryggekamera
  • NX5 Gassalarm
  • Webasto tilleggsvarme
  • Nesten nye vinterdekk på alu. felg
  • Med mer.

______________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 400 60 716, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?