Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago C-Line I 4.9 | 5 sitteplasser!

Totalpris:kr. 798 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand73 450 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2010

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 130 kg

Dører0

Seter5

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Gassalarm
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Stekeovn
Teppe for gang
Truma luftbåren varme
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago C-Line I 4.9 2010-modell, med 2,3L 131 HK. Populær modell fra Carthago, med 5 sitteplasser og akkurat det riktige utstyret!


På soverommet er det to enkle senger som kan gjøres om til en enda større dobbeltseng, med de komfortable madrassene Carthago er kjent for. Det er skap langs taket i hele soverommet, og godt med lagringsplass under sengene.


Badet er delt, med romslig dusj til venstre i bilen og innbydende toalett med servant på andre siden. Her kan den ene pusse tenner mens den andre dusjer, uten å forstyrre hverandre.


Kjøkkenet har alt man trenger for å lage de herligste retter. 3 kokeplater for optimal koking/steking, og stekeovn for de som er glad i ovnsbakt mat. Avtrekksvifta over kokeplatene tar seg av matlukta, og det er rikelig med skap- og skuffeplass. Det er også kjøleskap med seperat fryser, alt innen rekkevidde.


Middagen kan nytes i den store sittegruppen, hvor det er god plass til 5 personer uten å måtte krangle om albuerom. Her er det også Carthago's godt kjente komfort, hvor du sitter behagelig under middagen og mens det spilles monopol på kveldene. Når dagen er omme er det bare å ta ned senkesengen over førerstolene, hvor det er god plass til 2 voksne eller flere små.


_____________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?