Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago CHIC C-LINE I 4.8

Totalpris:kr. 1 029 000,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand64 500 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 590 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dobbeltgulv
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Servostyring
Stekeovn
TV
TV-feste
Toalettkassett
Utvendig gass
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago Chic C-Line I 4.8 2014-modell, med sterke 3,0L 177HK og automat. Flott helårsbil med Alde vannbåren varme!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen. Her er det to enkle senger som lett kan omgjøres til en stor dobbeltseng og praktiske trinn for lett tilgang til sengene. Det er godt med oppbevaringsplass, både under sengene og i skapene langs taket. Ved fotenden av den ene sengen er det også et stort garderobeskap med god plass til både sommerkjoler og vinterklær.


Bad:
Baderommet har alt man trenger i et rom. Det er en romslig dusj helt innerst, med god gulvplass. Det er speil langs hele den ene veggen, samt praktisk oppbevaring. Det er også ekstra 230V stikkontakt som kommer godt med når man må bruke barbermaskin.


Kjøkken:
Kjøkkenet har det aller meste man trenger for å tilberede nydelig mat. Her har man 3 kokebluss og stekeovn til disposisjon samt at det er stort volum i kjøleskapet og fryseren.


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. I taket over pilotstolene er det en komfortabel og romslig senkeseng hvor det er plass til 2 voksne personer. Bak sidesitteren gjemmer det seg en TV som er tilknyttet parabol, perfekt for rolige filmkvelder. 


Opplev denne flotte bobilen hos oss!


________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?