Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Hymer B 798 SL | Hydrauliske støttebein, VB luftfjæring ++

Totalpris:kr. 1 329 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand76 500 Km

MerkeHymer

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2014

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 200 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
Støtteben
Støtteben
TV
TV-antenne
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Hymer B 798 SL 2014-modell, med sterke 3,0L 177HK og automat. Knallfin bobil med god plass og mye utstyr!


Sov:
Soverommet er romslig, og har mye oppbevaringsmuligheter. Her er det en midtstilt queensbed med lett innpass fra begge sider. Sengen har god komfort og har elektrisk justering, slik at ryggen kan skyves opp i daybed-stilling uten at man behøver bruke en muskel. 


Bad:
Badet er todelt; På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med skikkelige dusjdører og utlufting i taket. På andre siden av gangen er det et toalettrom med alt man trenger på et bad. 


Kjøkken:
Midt i bobilen er det et stort kjøkken fult av praktiske løsninger. Det er rikelig med oppbevaringplass i skuffer og skap, hvor skuffene også har sentrallås. Ved siden av de 3 kokeblussene er det et stort apotekerskap, det er en elektrisk heis til f.eks kaffetrakter ved oppvaskkummen og det er ekstra 230V stikkontakt dersom man vil bruke andre kjøkkenredskaper. Kjøleskapet har seperat frysedel, og det er en stekeovn plassert på toppen.


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en bred sidesitter og de dreibare pilotstolene, alt kledd i lyst skinn. Salongen i seg selv er romslig, og bordet kan ekspanderes dersom man får gjester på besøk. Ved bodelsdøren sitter det en TV tilknyttet parabol, og i taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som opereres elektrisk ved hjelp av en fjernkontroll. 


Godt utstyrt:


 • Fiat 3,0L 177HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • VB luftfjæring
 • EP hydrauliske støttebein
 • NX5 gassalarm
 • TV i salong
 • Parabol
 • Elektrisk senkeseng
 • Elektrisk justerbar queensbed
 • Ventilator i takluke på kjøkken
 • Stekeovn
 • Med mer.

____________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?