Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Compactline I 144 LE

Totalpris:kr. 1 291 180,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand45 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 250 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

16 tommers aluminiumsfelger Fiat for f35 light chassis
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
Automatgir 6-trinns 
Barcelona – Antara stoffkombinasjon
CD-stereo
Carthago sovemiljø og dekorsett består av: En eller tre pynteputer (avhengig av planløsningen), et jacquard sengeteppe med innvevd Carthago logo og lakensett tilpasset for den respektive planløsningen
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dobbeltgulv
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Element for 4. sitteplass
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Helintegrert
Kjøleskap
Komfortpakke
Lettmetallfelger
Luftvarme
Markise
Markise 4,5m Omni 9200 ANO - takmontert
Motorvariant 150 HK (110 kW), Euro 6, slagvolum 2,3l, 4-sylindret, 380 Nm
Myggdør
NX 10 gassalarm
Pilotstoler
Radio m/CD
Radio/CD/DVD dobbelt DIN med DAB+, Bluetooth, USB, Music-Connect med Touchscreen i førerhuset
Ryggekamera
Ryggekamera RVS N Silver
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Slim-Tec kjøleskapkombinasjon 145 l med separat fryseskap og gassovn
Stekeovn
Teppe for bodel
Truma Duo Control CS med crashsensor/funksjon Eis-Ex
Truma luftbåren varme
Tåkelys
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago Compactline I 144 LE 2019-modell, med 2,3L 150 HK og automat. Kompakt bil med praktiske løsninger og Carthago's velkjente komfort og kvalitet!


Smidig og lettkjørt helintegrert modell på under 7 meter, og likevel all komforten man forventer av Carthago. Enkle senger på soverommet som kan gjøres om til dobbeltseng og gode oppbevaringsmuligheter. Todelt baderomsløsning, med romslig dusj på ene siden og toalettet på andre siden av bilen. Stort kjøleskap på kjøkkenet, og stekeovnen bidrar til at man får laget de herligste retter. Salongen er romslig og lys, med senkeseng i taket foran. Legg merke til det stilige interiøret med stilrene fargekombinasjoner.


Godt utstyrt fra fabrikk:


 • Fiat 2,3L 150HK
 • Automatisk girkasse, 6 trinn
 • Truma Combi 6 E
 • Radio/CD/DVD med Bluetooth, DAB+
 • Tåkelys
 • Markise
 • NX10 gassalarm
 • Ryggekamera
 • Carthago sovemiljæ og dekorsett
 • Komfortpakke
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?