Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago CHIC C-LINE T 4.8

Totalpris:kr. 599 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand60 000 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2010

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 219 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Madrass
Manuell parabol
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Startbatteri ok
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago C-Line T 4,8 2010-modell. Flott halvintegrert bobil fra Carthago med godt utstyrsnivå!


Soverom:
Soverommet er bakerst i bilen, her er det to enkle senger som lett kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Det er skaper langs hele taket og godt med oppbevaringsplass under sengene. Sengene er enkle å gå inn og ut av, da det er trappetrinn mellom de.


Bad:
Her har man alt på en plass. Romslig baderom hvor dusjen er bortgjemt når den ikke er i bruk. Det er speil langs to av veggene med smarte hyller til oppbevaring av toalettasker. Når dusjen skal benyttes så trekkes en vegg foran vasken, slik at det blir null vannsøl. 


Kjøkken:
På kjøkkenet er det en stor benkeplate med god plass til matlaging. Det er rikelig med skuffer og god plass i skapene. Over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte, og til venstre for kjøkkenet er det et stort garderobeskap. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, og det er plassert en stekeovn over disse igjen. 


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her er det med andre ord god plass til hele familien! I sidesitteren gjemmer det seg en TV som er tilknyttet parabol, og i taket er det en Aircondition som gir den perfekte temperaturen. Det er skap langs hele taket i salongen, så her er det også godt med oppbevaringsplass.


Godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 131HK
 • Aircondition i bodel, takmontert
 • Truma varme m. elpatron
 • DAB+
 • Ryggekamera
 • Markise
 • Stekeovn
 • Kjøkkenvifte
 • TV i salong
 • Parabol
 • Sykkelstativ
 • NX5 gassalarm
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?