Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 7099+ | Velholdt

Totalpris:kr. 549 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand67 050 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2010

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 005 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt130 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Klimaanlegg bildel
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido 7099+ 2010-modell har kommet inn for salg. Strøken halvintegrert bobil med flotte løsninger!


Baderom:
Badet er bakerst i bilen, laget på en måte som frigjør mye plass og gjør det hele veldig romslig. Her er inngangen til badet på høyre siden av sengen; man kommer inn i det første rommet hvor toalettet og servanten befinner seg. Videre inn i rommet er det en meget romslig dusj med god takhøyde. Utrolig praktisk løsning!


Soverom:
På soverommet er det en sidestilt dobbeltseng, såkalt fransk løsning. Sengen kan vippes opp for enkel tilgang til lasterom, samt at det er skap langs hele taket. På motsatt side av sengen er det flere skap og skuffer, samt et stort høyskap i bodelens høyde. Her er det med andre ord rikelig med oppbevaringsplass og god sovekomfort! 


Kjøkken:
Kjøkkenet er praktisk, med smarte løsninger. Her er det 3 kokebluss med kjøkkenvifte plassert rett over, og hele 2 oppvaskkummer for best mulig utnyttelse. Det er godt med skapplass, og kjøleskapet har stort volum med egen frysedel. På veggen ved siden av vinduet er det ekstra 230V/12V kontakter dersom man vil bruke andre kjøkkenredskaper.


Salong:
I salongen er det vindu i taket, panoramavindu helt foran og vinduer på begge sider. Dette slipper inn mye naturlig lys, og øker romfølelsen samt skaper en deilig atmosfære. Selve sittegruppen består av en stor L-sofa, en bred sidesofa og de dreibare pilotstolene. Bordet kan klappes sammen for å frigjøre plass, samt at det er godt med oppbevaringsplass i skapene. Vil man ha en deilig filmkveld kan man bare trekke ut TV'en fra skapet over fryseren, og nyte en god film med noe godt i glasset fra sittegruppen.


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.  


Ta kontakt med Svein på tlf. 41616222 for et tilbud på denne fine Rapido bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.


Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).


Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?