Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 675 SB

Totalpris:kr. 1 507 680,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand20 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 093 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180 HK FIAT motor (tilleggskostnad på 150 HK motor)
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk girkasse
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
ESP Traction
Eksklusiv Design Integra Line (LED foranlys, tåkelys, kurvelys, forkrommet grill, forkrommede detaljer foran og bak)
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenventilator
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
LED-lys
Lettmetallfelger
Markise
Markise 4,5 m - manuell
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbeldesign „Navarra“
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Solcellepanel
Sykkelstativ
Sykkelstativ for 2 sykler (max 30 kg)
Tekstiler „Dara“ / "Maka"
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 675 SB 2019-modell, med sterke 2,3L 180HK og automat. Flott helintegrert bobil under 7 meter lang!


Denne bilen er kompakt men allikevel romslig, mye takket være sengeløsningen. Det er en såkalt fransk løsning, med sidestilt seng som gir masse gulvplass rundt kjøkkenet. Sengen kan også vippes opp for enkel tilgang til lasterommet.
Badet er ved siden av sengen, med smart dusj- og toalettløsning. Kjøkkenet åpner for kulinariske opplevelser og har mye gulv- og oppbevaringsplass. Salongen består av to store sofaer samt de dreibare pilotstolene, slik at det er plass til hele familien. Hele salongen har en meget god romfølelse, og i taket foran er det en senkeseng som rommer to personer.


________________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?