Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Challenger 398 XLB Genesis Special Edition

Totalpris:kr. 881 100,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand30 Km

MerkeChallenger

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 980 kg

Dører0

Seter5

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB Radio
Dekk godkjent
ESP Traction
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
FIAT ESP Traction Plus med Hill Descent
FIAT Motor 130>>>150 hk (2,3L)
FIAT Remis blendegardiner for førerhus
Femte godkjente sitteplass under kjøring (gjelder ikke 357)
Ferskvanntank
Finlux TV 22" med DVD/RiksTV og Wifi
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme
Gyldige garantier
HEKI takluke
Halvintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Markise 4,5m Omni 5200 - veggmontert
Myggdør
NX 10 gassalarm
Pilotstoler
Putesett for ombygging av L-lounge (gjelder ikke 357)
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
TV
TV-antenne
TV-feste
Tillegg for TV feste standard
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Challenger 398 XLB 2018-modell, med 2,3L og 150 HK. Romslig halvintegrert bobil med 5 sitteplasser!


Sov:
Soverommet er bakerst i bilen, hvor det er en midtstilt queensbed med 160 cm bredde. Sengen har innpass fra begge sider, og kan vippes opp for enkel tilgang til lasterommet uten å måtte gå ut av bobilen. Sengen kan også heves for å lage mer plass i lasterommet under kjøring, og senkes når det er tid for å ta kvelden. På begge sider er det klesskap og nattbord, samt at det er skap over sengegavlen.


Bad:
Badet er todelt; På den ene siden av bobilen er det et romslig dusjrom med utlufting i taket. På den andre siden er det et toalettrom med tilhørende servant og speil, samt ekstra skapplass for toalettartikler.


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent med god oppbevaringsplass og en fin størrelse på kjøkkenbenken. Kjøleskapet har stort volum og integrert frysedel, og maten tilberedes på de 3 kokeblussene. 


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Med stort takvindu og stort panoramavindu i taket foran så kommer det mye naturlig lys inn i salongen, som øker romfølelsen betraktelig. Sofaene og pilotstolene er alle kledd i skinn som ser riktig så lekkert ut.


Ta en titt på denne flotte bobilen hos oss i dag!


________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?