Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido V 68 | LAV KM

Totalpris:kr. 798 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand17 500 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 990 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP Traction
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme
Gyldige garantier
HEKI takluke
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
TV-feste
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido V 68 2018-modell har kommet inn for salg. Populær bybobil med enkle senger og lekkert interiør!


Soverom:
På soverommet er det to enkle senger, som kan omgjøres til stor dobbeltseng. Begge sengene kan vippes opp og festes langs skapene, slik at man får et ekstra stort lasterom når sengene ikke er i bruk. Under sengene er det smarte skuffer og skap for oppbevaring, samt at det er et stort oppbevaringsrom under den ene sengen.


Bad:
Her får man hele baderommet inn i et rom. Når dusjen skal benyttes blir hele baderommet en stor dusj, og når dusjen ikke skal brukes så blir det et romslig toalettrom.


Kjøkken:
Praktisk kjøkken med store kjøkkenskuffer og store overskap. Kjøleskapet har stort volum og integrert frysedel, det er 3 kokebluss til disposisjon og det er ekstra 12V/230V stikkontakter dersom man ønsker å bruke andre kjøkkenredskaper. Kjøkkenbenken kan ekspanderes med en ekstra plate ved døren.


Salong:
Lys salong med pent interiør. Sittegruppen består av en sofa og de dreibare pilotstolene, og under bordet er det en ekstra bordplate som kan svinges ut dersom man trenger mer bordplass. Bak sofaen er det en TV som er tilknyttet TV-antenne. 


Nydelig bybobil som bør oppleves!


___________________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.

Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt Ove på tlf. 479 26 277, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.


 

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?