Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 730 EB | Hydrauliske støtteben++

Totalpris:kr. 1 149 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand32 000 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2017

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 045 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 730 EB 2017-modell, med 2,3L 150HK og automat. Suveren helårsbobil med veldig mye utstyr!


Nylig EU godkjent (29.09.2020) uten påviste feil og mangler. Stor service og skifte av registerreim utføres før levering slik at kjøper ikke trenger å tenke på dette :-)


Bad:
Baderommet er bakerst i bobilen. Her er det en romslig dusj helt innerst, toalettet er plassert midt i rommet og på andre siden er det et stort garderobeskap. Her er det god gulvplass og godt med oppbevaringsmuligheter!


Sov:
På soverommet er det to enkle senger på hver side av bobilen, hvor begge sengene kan vippes opp for lett tilgang til lasterom. Det er montert en aircondition i taket som gir en perfekt sovetemperatur, og det er godt med oppbevaringsplass i skapene og under sengene.


Kjøkken:
Innbydende kjøkken med praktiske løsninger som gjør matlagingen til en fryd. Det er kjøkkenvifte over de 3 kokeblussene som tar seg av matosen, og stekeovnen gir varme rundstykker til frokost. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel.


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her kan hele familien nyte en god middag, eller ha en deilig filmkveld med TV'en som er plassert bak sidesitteren. I taket foran er det en stor senkeseng med plass til 2 personer.


Meget godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 150HK
 • Alde vannbåren varme
 • HPC hydrauliske støttebein
 • Aircondition i bodel
 • TV i salong
 • Stekeovn
 • Kjøkkenvifte
 • Markise
 • Sykkelstativ
 • NX5 gassalarm
 • DuoControl
 • Ryggekamera
 • Med mer.

___________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ring Morten på telefon nr 400 60 716 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?