Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Profila RS 725 QB

Totalpris:kr. 999 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand32 100 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 220 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
TV-feste
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Profila RS 725 QB 2018-modell. Knallfin halvintegrert bobil med senkeseng, som skapt for norske forhold!


Sov:
På soverommet er det en midtstilt queensbed med innpass bra begge sider. Foran sengen er det en skillevegg med skyvedører på hver side, her kan det også f.eks ettermonteres en TV. På hver side av sengen er det nattbord, hvor det på den ene siden er ekstra 230V stikkontakt og USB kontakter for lading av f.eks telefon eller nettbrett. Sengen kan heves for å skape mer plass i det allerede store lasterommet, og senkes igjen når det er tid for kvelden. 


Bad:
Baderommet er midt i bilen. På nevnte skillevegg finner man servanten og skap/hyller, med stilig belysning rundt speilet. På den ene siden av bobilen er det en stilig dusj med høydejusterbart dusjhode, og på den andre siden er toalettet med ekstra skap. Når toalettet ikke er i bruk så kan man vippe ned et sete og bruke plassen til omkledningsplass eller lignende.


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent og praktisk, med blant annet 3 kokebluss for steking og koking av mat. Over kokeblussene er det en kjøkkenvifte, og lokket til oppvaskkummen kan brukes som praktisk skjærebrett. Kjøleskapet er romslig og har integrert frysedel.


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Over sittegruppen er det en senkeseng som rommer 2 personer, som gjemmes helt bort når den ikke er i bruk. Bak sidesitteren er det en TV til, suverent når man vil se på en god film med hele familien. I taket foran er det et panoramavindu som gir en nydelig romfølelse.


Godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 131HK
 • Truma varme
 • DuoControl
 • NX5 gassalarm
 • TV i salong
 • Automatisk parabol
 • Solcellepanel
 • Markise
 • Ryggekamera
 • Sykkelstativ
 • Kjøkkenvifte
 • Med mye mer.

____________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte. 


Ring Morten på telefon nr 400 60 716 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid. 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Weinsberg og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.


Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).


Opplysninger om vekt og størrelse er hentet fra Statens Vegvesen. Forbehold om feil i annonsen hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøysopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?