Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago CHIC E-LINE I 50

Totalpris:kr. 879 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand87 500 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2010

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 710 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt158 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lasteluker
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
Støtteben
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Carthago Chic E-Line I 50 har ankommet for salg. Med Fiat sin sterke 3,0L og 158HK motor er denne en fryd å kjøre, uansett om det er bratte stigninger eller slett motorvei!


Soverom:
Soverommet er bakerst i bilen, hvor det er to enkle senger som kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Under begge sengene er det god oppbevaringsplass, i tillegg til overskapene som er langs hele taket. 


Baderom:
I denne modellen er det en todelt baderomsløsning. På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med god takhøyde, som har både regnfunksjon og vanlig dusjhode. På den andre siden av gangen er det et toalettrom med alt man trenger på et bad; servant, speil, oppbevaringshyller og ekstra 230V stikkontakt. 


Kjøkken:
På kjøkkenet er det en stor kjøkkenbenk med god plass til matlaging. Over de 3 kokeblussene er det plasert en kjøkkenvifte, og fra overskapet kan man trekke ned en kaffetrakter, perfekt for en god start på dagen. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, og det er en stekeovn plassert over disse igjen. Det er også rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap.


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her er det med andre ord god plass rundt middagsbordet! I taket foran er det en stor senkeseng med god komfort og god plass. 


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?