Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Profila RS 720 QF

Totalpris:kr. 1 295 660,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand20 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2020

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 247 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180 hk-motor Fiat (pristillegg ift. 140 hk) inkl. Start-/stoppsystem og intelligent dynamo
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekorasjon Maka
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Halvintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Kjøreassistentpakke
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Møbeldekor Navarra
Møbeltrekk Dara
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Profila RS 720 QB 2020-modell, med 2,3L 180HK og 9-trinns automat. Flott halvintegrert modell med praktiske løsninger!


Sov:
Stor midtstilt queensbed hvor ryggen på sengen kan vippes opp for å frigjøre mer plass rundt sengen. På hver side er det et nattbord, et garderobeskap og trappetrinn for enkel tilgang. I det ene nattbordet er det ekstra 230V stikkontakt og USB-kontakt for lading av ting som telefon eller nettbrett.


Bad:
Todelt løsning hvor det er toalettrom med servant og tilhørende skap på den ene siden av bilen, og en romslig dusj med stilig belysning og høydejusterbart dusjhode på andre siden av bilen. I gangen mellom dusjen og toalettrommet er det en ventilator i takluken, som fjerner fuktighet og sørger for god ventilasjon.


Kjøkken:
Stilrent kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og overskap. Det er 3 kokebluss til matlaging, kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, mens oppvaskkummen er gjemt under et lokk som kan brukes som en ekspansjon av kjøkkenbenken. Her er det også ekstra 230V stikkontakt dersom man vil bruke andre kjøkkenredskaper. 


Salong:
Romslig salong med to såkalte "face-to-face" sofaer. Dette gir en ekstra god romfølelse og frigir mye gulvplass mellom kjøkken og salong. Bordet kan klappes sammen om man ikke trenger hele bordplaten, og over sittegruppen er det en senkeseng som rommer 2 voksne personer. I taket foran er det et panoramavindu som slipper inn mye naturlig lys.


_________________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?