Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Frankia YUCON GD

Totalpris:kr. 1 203 400,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 Km

MerkeFrankia

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2020

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 785 kg

Dører0

Seter2

KarosseriIkke oppgitt

Effekt163 hk

Sylindervolum2.2 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftBakhjulsdrift

Utstyrsliste:

90 W Solar system with controller
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Elektriske speil
Frakt og leveringsomkostninger
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gyldige garantier
Height set for Truma 6 ED
Kjøleskap
LED-lys
Luftvarme
Markise
Mobiltelefon bygget inn
Multifunksjonsratt
Myggdør
Navigasjonssystem
Parking package with 360 Camera
Ryggekamera
Sentrallås
Servostyring
Socket package
Solcellepanel
Storage pack Yucon 6.0
Van / Plåtis
Varmtvann
Yucon awning
Yucon Chassis pack with automatic gearbox for Yucon 3,5 t

Beskrivelse:

Årest store stolte nyhet fra Frankia innen bybobil. Endelig har vi muligheten til å levere en bybobil med Mercedes Sprinter chassis!


Den perfekte bilen for 2 personer som gir maksimalt med kjøre og bobilglede. Det er en ren fryd og høre denne motoren starte og kjøre den aldeles nydelige atomatkassen MB leverer. 


2 enkle senger bak i bilen som kan løftes opp bak slik at sengene omgjøres til senger i lesestilling. Stort lasterom under sengene! 


Bilen leveres med bakhjulsdrift og egner seg perfekt for helårsbruk eller for dere som ønsker å oppleve naturen via dårlige skogsveier. 


Førerdelen har Mbux systemer til Mercedes med integrert kjørekomputer, ryggekamera, navigasjon, Dab+ radio +++. 


Flott bobil som må oppleves.


__________________________________________


 


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?