Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Dethleffs Advantage I 6611

Totalpris:kr. 499 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand94 000 Km

MerkeDethleffs

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2008

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 040 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt157 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøleskap
Klimaanlegg bildel
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Pilotstoler
Radio m/CD
Senkeseng
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Komfortabel Dethleffs med 3,0L og 157HK. Går som en kule og har registerkjede!


To enkle senger på soverom, som lett kan omgjøres til stor dobbeltseng. Rikelig med oppbevaring i skapene langs taket og under sengene. 
Baderommet er kompakt og praktisk; Ved bruk av dusjen så skyves servantveggen til høyre slik at dusjen kommer til syne, og skal den ikke benyttes gjemmes den bare praktisk bak servanten/speilet.
Salongen har en koselig atmosfære, og består av en sofa samt de dreibare pilotstolene. Det er luftig og romslig i salongen, og i taket foran er det en stor senkeseng som rommer 2 personer.
Bilen er registrert for 4 personer. Det følger med gode sommer og vinterhjul med pigg på alufelger.


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 400 60 716, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?