Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 650 HS

Totalpris:kr. 1 535 110,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand35 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2020

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 158 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180 hk-motor Fiat (pristillegg ift. 140 hk) inkl. Start-/stoppsystem og intelligent dynamo
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatgirkasse Fiat (bare i forbindelse med 160 / 180 HK motor)
CD-stereo
Chassis - Maxi i stedet for 3,5 t / 4,4 t (pristillegg)
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekorasjon Maka
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
Eksklusiv designpakke
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Flatskjermuttrekk i området bak
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Kjøleskap
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Markise 4,5 m manuell
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbeldekor Navarra
Møbeltrekk Dara
Navigasjonssystem
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Solcellepanel
Sykkelholder for 2 sykler (opp til 30 kg)
Sykkelstativ
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 650 HS 2020-modell, med 2,3L 180HK og Fiat's nye 9-trinns automatiske girkasse. Dette er en ny modell med salong bak og kun 6,5 meter lang, opplev denne hos oss i Sarpsborg!

Salong:
Bak i bobilen finner man salongen, en stor og lekker rundsofa med god plass til både familien og gjester. Bordet kan høydejusteres og hele salongen kan ombygges til en stor seng. Mot kjøkkendelen er det et TV-stativ som heves/senkes fra benkeplaten, perfekt for koselige filmkvelder. Med skap langs hele taket er det også godt med oppbevaringsplass, samt at det er et stort skap langs den ene veggen.

Kjøkken:
Innbydende og lekkert i klassisk Eura Mobil-stil. Store skuffer, praktiske løsninger og ekstra 230V-uttak. Det er vifte i takluken over kjøkkenet, som kan komme godt med under matlaging. . Kjøleskapet har stort volum med integrert fryseboks. 

Bad:
Praktisk baderomsløsning som sparer mye plass. Servanten kan skyves mot toalettet eller dusjen, avhengig av hva man skal bruke. Toalettet kan også snus for bedre beinplass.

Førerdel:
Her er det to dreibare pilotstoler som kan vendes mot bodelen, hvor det for øvrig er meget god gulvplass. I taket over pilotstolene er senkesengen, som rommer 2 personer og har enkel tilgang med stige.


Besøk oss i Sarpsborg for en titt på denne herligheten!


__________________________________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?