Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 791 FF

Totalpris:kr. 698 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand79 650 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2013

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 240 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido 791 FF 2013-modell, med 2,3L 148HK og automat. Strøken halvintegrert bobil med god atmosfære og det riktige utstyret!


Sov:
Midt i soverommet er det en stor queensbed med innpass fra begge sider. På hver side av hodegavlen er det et skap, samt at det er skap til oppbevaring både under sengen og over hodegavlen. I takluken over sengen er det en ventilator, som sørger for en behagelig luftsirkulasjon. Soverommet kan også adskilles fra resten av bilen med en skyvedør.


Bad:
Todelt baderomsløsning. På den ene siden av bobilen er det et romslig dusjrom med utlufting i taket, og på andre siden finner man toalettrommet. På toalettrommet er det også servant og skap, samt ekstra 230V stikkontakt. 


Kjøkken:
Kjøkkenet er fullt av praktiske løsninger. Her er det blant annet 2 oppvaskkummer, kjøkkenvifte over de 3 kokeblussene og stekeovn til disposisjon. Kjøleskapet er romslig og har seperat frysedel.


Salong:
Romslig salong! Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidestilt sofa og de dreibare pilotstolene. Ved bodelsdøren er det en TV som kommer perfekt med på en regnværskveld, og i taket over sittegruppen er det en senkeseng med plass til 2 personer. 


Bør oppleves!


____________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?