Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido V 68

Totalpris:kr. 963 040,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2021

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 043 kg

Dører0

Seter3

KarosseriIkke oppgitt

Effekt140 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

16'' Alufelger
2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
Automatgir
Automatisk klima
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
ESP inkl. ASR o Hillholder
EcoPack
Ekstra bodelsbatteri
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Grå metallic lakk
Gulvvarme
Instruksjonsbok
Kjøleskap
LED DRL kjørelys
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbel Nacarat
Pilotstoler
Radiobetjening fra ratt
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Skinnratt
SkyView takvindu
Stoff MANCHESTER
TPMS
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma Combi 6 E diesel
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Rapido V 68 2021-modell, med 2,3L 140HK og 9-trinns automat. Lekker bybobil med luftig interiør og enkle senger!


Sov:
På soverommet er det to enkle senger som kan omgjøres til en XXL dobbeltseng, hvor det også er modulerbart lasterom med plass til lange ting. Det er skapplass langs taket og et stort skap ved fotenden av den ene sengen, og mellom soverommet og resten av bodelen er det en gardin som skiller rommene fra hverandre.


Bad:
Baderommet er romslig til tross for at alt er i et rom. Her finner man altså både toalett med servant med god plass, og og dusjen tar hele rommet når den er i bruk. 


Kjøkken:
Kjøkkenet er lekkert og innbydende, med praktiske løsninger. Kjøleskapet har 135L volum og integrert frysedel, og kan åpnes fra begge sider. Det er store skuffer til oppbevaring med sentrallås, med en krydderhylle plassert ved siden av. Med myggnetting i skyvedøren kan man lage mat på de 2 kokeblussene i "friluft", og oppvaskkummen har en god størrelse. Benkeplaten kan også ekspanderes med en ekstra plate, samt at det er ekstra 230V- og 12V stikkontakt. 


Salong:
Sittegruppen består av en sofa og de dreibare pilotstolene. Selve stuen oppleves som særdeles romslig, mye takket være SkyView takvinduet som slipper inn mye naturlig lys og åpner opp hele salongen. Bordet kan forlenges med en bordplate slik at alle kan spise middag inne hvis det regner, og det er montert et TV-feste over sofaen. 


Dette er en fantastisk bybobil/van med et luftig innemiljø og gode kjøreegenskaper!


____________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?