Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 8096 DF ALDE

Totalpris:kr. 1 313 885,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand20 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2021

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 272 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt160 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde Comfort Artic Plus.
Alde vannbåren gulvvarme.
Alde vannbåren varme
Alde varmeteppe i førerhus.
Armlener til stoler
Automat
Automatgir Fiat AT9.
Automatisk klima for Fiat
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
Doble sidevinduer i førerhus for integrerte.
ESP inkl. ASR o Hillholder
Ekstra bodelsbatteri.
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Fiat 160hk i stedet for 140hk, inkl. heavy chassis og EcoPack.
Garage
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbel Bellagio / tekstil Paris
Pack AUDIO SYMPHONY. Ekstra høyttalere og subwoofer
Pilotstoler
Radiobetjening fra ratt for Fiat.
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
Skinnratt for Fiat.
Skirom
Stekeovn
Stekeovn.
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmematte Førerhus - vannbåret
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Rapido 8096 DF 2021-modell, med 2,3L 160HK og automat. Den populære modellen fra Rapido er tilbake med nytt design både ute og inne!


Sov:
Her sover man som en engel i den store midtstilte queensbed'en! Sengen kan heves og senkes for å frigjøre plass i lasterommet, og på hver side er det store nattbord med plass til både bøker og telefon, og da kommer det også godt med at det er ekstra USB-kontakter på plass. I nattbordene er det også "ovner" tilknyttet Alde'n, slik at temperaturen er akkurat den man ønsker. Det også skap på hver side av sengen i tillegg til overskapene over sengegavlen, samt at det også er en stor skuff plassert under sengen ved fotenden. 


Bad:
Denne modellen har et todelt baderom; På den ene siden av bobilen er det en romslig dusj med høydejusterbart dusjhode og utlufting i taket. På andre siden av bobilen er det et toalettrom med servant og speil, samt skapplass til toalettartikler. Her er det også lufteluke i taket, samt en ovn som sørger for at man ikke fryser når man gjør det man må.


Kjøkken:
Kjøkkenet er lekkert, med nytt design på skuffene og en elegant kjøkkenplate som beskytter veggen for matfett og lignende. Over de 2 kokeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen, og det er ekstra 12V/230V stikkontakt dersom man ønsker å benytte seg av annet kjøkkenutstyr. Det er også en stekeovn til disposisjon, perfekt hvis man liker varme rundstykker til frokost. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, og oppbevaringsplass er det mye av.


Salong:
Sittegruppen består av to rettvendte sofaer (såkalt "face-to-face") og de dreibare pilotstolene, alt kledd i stilig lyst skinn. Bordplaten kan halveres (som på bildene) eller åpnes til full størrelse slik at hele familien får plass rundt middagsbordet. Denne bordløsningen kombinert med sofaene gjør salongen meget romslig og luftig, som føles fantastisk når man oppholder seg inne i bobilen. I taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som har god plass til 2 voksne personer.


Fantastisk flott bobil som bør oppleves i egen person!


____________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?