Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Profila T 720 QB

Totalpris:kr. 898 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand9 700 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2017

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 130 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Armlener til stoler
Automat
Chassi - 40 Heavy
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dobbeltgulv
ESP Traction
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Fiat 2,3 MJ - 150 hk (109 KW)
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme
HEKI takluke
Halvintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap
LED-lys
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
SOG
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Sykkelstativ
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Profila T 720 QB er en nydelig halvintegrert bobil som er godt egnet for helårsbruk.


Soverom:
På soverommet er det en høydejusterbar queensbed med enkelt tilgang via trapper på hver side. Det er store nattbord på begge sider av sengen, hvor det ene nattbordet også har ekstra 230V stikkontakt og USB-kontaker for lading. Godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer.


Baderom:
Todelt baderomsløsning; Romslig dusj med stemningslys på ene siden, og toalett på andre siden av gangen. I toalettrommet er det servant og skap til oppbevaring av toalettartikler, samt utlufting i taket og ekstra 230V stikkontakt.


Kjøkken:
Innbydende kjøkken med mye lagringsplass. Det er 3 kokebluss med egen kjøkkenvifte samt liten takluke for ekstra lufting. Lokket på oppvaskkummen kan henges opp og brukes som skjærefjøl, og det er ekstra 230V/12V kontakter hvis man ønsker å bruke egne kjøkkenredskaper. Kjøleskapet er romslig med integrert frysedel.


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Hele salongen er lys og åpen, mye takket være vinduene og panoramavinduet i taket som skaper en suveren romfølelse. Her vil du trives!


Utstyr:


 • Fiat 2,3L 150HK
 • Automat
 • Markise
 • Sykkelstativ
 • Ryggekamera
 • Kjøkkenvifte
 • Ekstraseng for 2 personer (ombygging av sittegruppe)
 • Prestige pack
 • Tepper til bodel
 • Truma varme
 • Med mer.

__________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?