Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 696 F

Totalpris:kr. 1 046 270,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand20 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2020

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 200 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt160 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

160hk og heavy chassis i stedet for 140hk 35L.
2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alufelger 16'' for heavy-chassis.
Armlener til stoler
Automat
Automatgir 9trinns
Cruisekontroll
Dekk godkjent
ESP Traction
ESP inkl. ASR o Hillholder
Ekstra bodelsbatteri.
El-uttak 230 V - ekstra
Elektrisk senkeseng for serie 6
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme
Gyldige garantier
HEKI takluke
Halvintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Kromede intrumenter.
LED-lys
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbel Elegance / stoff Detroit
Pilotstoler
Radio m/CD
Radiobetjening fra ratt.
Ryggekamera
Røykfri
SafetyPack
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinnratt.
TV-feste
Teppe for gang
Truma varme m. elpatron
Utvendig Dusj
Utvendig dusj
Varmtvann
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Rapido 696 F 2020-modell vil på tur! Med 2,3L 160HK og 9-trinns helautomat er dette en suveren kjøremaskin med innbydende og lekker bodel.


Soverom: 
Stor midstilt queensbed med daybed-funksjon og enkel tilgang fra begge sider. Sengen kan heves og senkes for å frigjøre plass i bagasjerom. Rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og soverommet kan gjøres litt mer privat med skyvedører.


Bad: 
Todelt baderomsløsning, med romslig dusj på den ene siden og lekkert toalett med servant på andre siden av gangen.


Kjøkken: 
Kjøkkenet er stilrent og lekkert. Det er god gulvplass rundt kjøkkenet, så her er det ikke masete å tilberede maten. Over de to kobeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen, og kjøleskapet har stort volum med seperat frysedel. God plass i skuffer og skap!


Salong: 
Salongen består av to "face-to-face" sofaer samt de dreibare pilotstolene kledd i stilig stoff. Denne løsningen gir god plass og økt romfølelse i hele bilen, uten å gå på bekostning av komfort. Bordet kan klappes sammen for mer plass, og i taket over salongen er det en elektrisk senkeseng som har plass til 2 personer.


Opplev denne herligheten hos oss i Sarpsborg i dag!


___________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?