Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Chic E-line 51 QB Yachting

Totalpris:kr. 1 877 860,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand50 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 800 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
ALDE: Oppvarmbar gulvmatte i førerhus
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Aluminium i gulv for scootergarasje
Armlener til stoler
Automat
Automatgir 6-trinns 
Automatisk parabol
CD-stereo
Carthago sovemiljø og dekorsett består av: En eller tre pynteputer (avhengig av planløsningen), et jacquard sengeteppe med innvevd Carthago logo og lakensett tilpasset for den respektive planløsningen
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Element for sofa 4. sitteplass
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkken/kaffe med kaffefiltermaskin
Kjøleskap med egen fryser
Klima-Summer-pakke
LED lysrekke på markise
Lasteluker
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Motorvariant 177 HK (130 kW), Euro 6, slagvolum 2,3l, 4-sylindret, 400 Nm, inkl. skinnratt og girkule i skinn
Myggdør
Omvandler 12V->230V
PRISTILLEGG mediasenter inkl. DAB+ med navigasjon og bobil-ruteforslag 19)
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Satellitt- og TV-pakke med 32" TV
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinn Macchiato
Stekeovn
TV
TV-feste
Tec-Tower kjøleskapkombinasjon 160 l med separat fryseskap og gassovn 22)
Teppe for gang
Teppe i førerhus og bodel løst lagt, uttakbart
Toalettkassett
Tredje bodelsbatteri gel 80 Ah med ladeapparater 2 x 16 A = 32 A
Utvendig gass
Utvendig gasstilkobling bak utvendig luke i dobbeltgulv passasjerside 
Vannbåren varme
Varmematte Førerhus - vannbåret
Varmtvann
Vektøkning fra 4 500 kg til 4 800 kg (AL-KO Air Premium X2, fire aluminiumsfelger med øket last) 28)
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank
Ytterligere sikkerhetslåser i førerhusdør og bodelsdør

Beskrivelse:

Carthago Chic E-Line I 51 QB Yachting 2019-modell, med 2,3L 177HK og automat. Fantastisk bobil fra en av Europas ledende high-end produsenter!


Sov:
På soverommet er det en stor queensbed med nydelig komfort, midtstilt slik at det er enkelt å komme seg ut og inn av sengen uansett hvilken side man sover på. På hver side av sengen er det også store nattbord samt skap med klesstang slik at man slipper brettekanter på finskjortene. Det er også praktisk oppbevaring under sengen med skuffer og skap, samt overskapene over sengegavlen. Man finner også ekstra USB-kontakter, slik at man kan lade telefonen eller nettbrettet fra sengen.


Bad:
Baderommet er todelt, som gir bedre plass til blant annet å gå rundt sengen. På den ene siden av bobilen er det en romslig dusj i stilig design, hvor dusjen har både regnfunksjon og håndholdt dusjhode. På andre siden av bobilen er det et stort toalettrom hvor man har alt man trenger; Godt med skapplass bak speilene, fin belysning og en stor servant. Det er også ekstra 230V stikkontakt som kommer godt med dersom man vil benytte seg av barbermaskin eller hårføner.


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent og full av praktiske løsninger. Det er rikelig med oppbevaringsplass i de mange skuffene, som også har soft-close funksjon og elektrisk låsing slik at skuffene ikke flyr ut under kjøring. Ved siden av skuffene er det et skap med vinholdere, og ved siden av kjøleskapet er det et apotekerskap til f.eks tørrvarer. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, og det er plassert en stekeovn øverst som er nydelig til f.eks varme rundstykker til frokost. I takluken over kjøkkenet er det en ventilator som både kan skyve luft ut av bobilen eller inn i bobilen. 


Salong:
I salongen er det en stor L-sofa, en bred sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her er det altså god plass til hele familien, enten det er middag eller brettspillkveld. Bak sidesitteren gjemmer det seg en 32" LED-TV som er tilknyttet parabol, og i taket over pilotstolene er det en stor senkeseng med god komfort, som har god plass til 2 voksne personer. Temperaturen i bobilen styres enkelt med den takmonterte aircondition'en.


Nydelig helintegrert modell som absolutt bør oppleves i egen person!


________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?