Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Adria Coral A 660 SP

Totalpris:kr. 449 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand109 000 Km

MerkeAdria

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2007

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 036 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt130 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alkove
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Pilotstoler
Radio m/CD
Sentrallås
Stekeovn
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann

Beskrivelse:

Adria Coral A 660 SP 2007-modell. Flott familiebil eller for dere som elsker og ha med gjester på tur, kan kjøres med B-sertifikat!


Dobbeltseng bak med stort lasterom under og en romslig alkove over førerhuset. Godt med soveplasser!


På kjøkkenet er det både 3 kokebluss og stekeovn for matlaging, samt at kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel. Det er også en ventilator i takluken på kjøkkenet, som kan skyve luft både inn og ut av bobilen.


Salongen er meget romslig! Siden dette er en alkovebobil så er det god takhøyde som gir en suveren romfølelse. Det er god plass rundt bordet, da sittegruppen består av to sofaer og de dreibare pilotstolene. I det ene overskapet gjemmer det seg også en TV. 


Solcelle er montert med 2 bodelsbatterier, og clutchen er nylig byttet!


Perfekt familiebil til en hyggelig pris.


___________________________________________ 


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også gjerne innbytte.


Ta kontakt med Svein på tlf. 416 16 222 for mer informasjon om denne fine Adria bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?