Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Karmann Dexter

Totalpris:kr. 679 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand29 000 Km

MerkeKarmann

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 087 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt131 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
ESP Traction
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
HEKI takluke
Høydejusterbar bordstativ
Kjøleskap med egen fryser
Klimaanlegg bildel
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Manuell parabol
Myggdør
Navigasjonssystem
Pilotstoler
Radio m/CD
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Sjelden mulighet ! Karmann Dexter 2015-modell med 2,3L 131 og 131 HK. Utrolig velholdt bybobil, med unike, romslige løsninger! Bør absolutt oppleves!


Bakerst i bilen finner du et veldig stort bad. På ene siden har du en romslig dusj, i midten står toalettet og på andre siden har du servant og mye gulvplass. Dette er unikt for en bybobil!


Kjøkkenet er også meget romslig, med stor benkeplate. Her har du 2 kokeplater som er perfekt til matlaging, samt vask. Det er mye skuffer og skap på kjøkkenet, her er det ikke noe problem å sette bort matvarer. Det er også kjøleskap med seperat fryser.


Sittegruppen er lys og romslig. Trekk ut den ekstra bordplaten, snu førerstolene rundt og du har plass til hele familien uten å sitte trangt. Lukker du opp skyvedøren og trekker for myggnettingen så føles det som å sitte ute i det fri, med tryggheten av å sitte inne. Over sittegruppen finner du en senkeseng med plass til to personer. Du kan velge å se på TV i sittegruppen eller å se den fra sengen, begge deler fungerer utmerket.


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 400 60 716, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?