Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 720 EF | NYHET 2021

Totalpris:kr. 1 519 520,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2021

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 344 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180 hk motor Fiat (pristillegg ift. 160 hk motor) inkl. start/stopp-system og intelligent dynamo
5 m mekanisk markise
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatgirkasse Fiat (kun i forb. med 160/180 hk motor)
Avtrekksvifte
Chassis - Maxi 4.4 t i stedet for 3.5 t
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dekorasjon “Maka”
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbeldekor “Navarra”
Møbeltrekk “Dara”
Navigasjonssystem
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Solcellepanel
Sykkelholder for 2 sykler (opp til 30kg)
Sykkelstativ
TV-feste
Toalettkassett
Utvendig gass
Utvendig stikkontakt for gass på passasjersiden
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Veggfeste for flatskjerm foran
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 720 EF 2021-modell, med 2,3L 180 HK og 9-trinns automat. Nyhet for 2021! Super helårsbobil som trives like godt på vinterfjellet og strandkanten en varm sommerdag. 


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er to enkle senger som kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Sengene er plassert i høyden slik at det er romslig plass i lasterommet, og det er lett tilgang til sengene via trappetrinn. Under sengene er det skap på hver side, hvor det er hyller og plass til klær. Over sengegavlen er det skap til oppbevaring, og ekstra USB/230V kontakter for lading av f.eks telefon. 


Bad:
Baderommet er todelt; På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med stilig belysning og høydejusterbart dusjhode. På den andre siden er et et toalettrom med servant og speil, samt skap til oppbevaring. Det er også ekstra 230V stikkontakt dersom man ønsker å bruke f.eks elektrisk tannbørste eller barbermaskin.


Kjøkken:
Lekkert kjøkken med praktiske løsninger. Her er det 3 kokebluss med kjøkkenvifte plassert rett over, og benkeplaten har god størrelse. Dersom vasken ikke brukes er den gjemt bort under kjøkkenbenken, og når den er i bruk fungerer "lokket" som en forlenger av kjøkkenbenken. Det er ekstra 230V stikkontakter ved kjøkkenvifta, og kjøleskapet har integrert frysedel. 


Salong:
Salongen her er åpen og romslig, mye takket være planløsningen. Her består sittegruppen av to "face-to-face" sofaer og de dreibare pilotstolene, som gir en utrolig luftig romfølelse. Bordet kan "halveres" når det ikke er i bruk for bedre bevegelsesfrihet, eller "brettes ut" når det er tid for middag. I taket over pilotstolene er det en stor senkeseng med god plass til 2 voksne personer.


Opplev denne flotte bobilen hos oss i Sarpsborg!


_________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?