Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 720 EB

Totalpris:kr. 1 540 020,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand30 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 183 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk girkasse
CD-stereo
Chassis Maxi i stedet for av 3.5t / 4.4t (ekstrakostnad)
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
ESP Traction
Eksklusiv Design Integra Line (LED foranlys, tåkelys, kurvelys, forkrommet grill, forkrommede detaljer foran og bak)
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Interiør "Chalet"
Kjøkkenventilator
Kjøkkenvifte
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Markise
Markise 5 m - manuell
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
Stekeovn (avhengig av planløsning) kun sammen med stort kjøleskap
Sykkelstativ
Sykkelstativ for 2 sykler (max 30 kg)
TV-feste
Tekstiler „Cali“ / "Maka"
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Veggmontert flatskjem-holder, i front
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 720 EB 2019-modell, med 2,3L 150HK og automat. Populær modell som er meget egnet til helårsbruk!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er to enkle senger som kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Under begge sengene er det godt med skapplass; Det er både hyller til klær og stang til skjorter. Det er 230V stikkontakt og USB-lader over sengegavlen, rett ved en praktisk hylle hvor man kan lade telefonen om natten.


Bad:
Baderommet er todelt; På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med stilig belysning og høydejusterbart dusjhode. Her er det også en stang slik at dusjen kan brukes til å tørke våte klær eller håndkler. På andre siden av gangen er det et toalettrom med tilhørende servant og speil, samt ekstra skapplass. På toalettrommet er det lufting i taket og ekstra 230V stikkontakt. 


Kjøkken:
Innbydende kjøkken hvor alt ligger til rette for å lage de herligste middager. Med 3 kokebluss og stekeovn til disposisjon blir det enkelt å lage mat. Kjøleskapet har stort volum og integrert frysedel, og over kokeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen. Lokket til vasken kan også brukes som skjærebrett, det er godt med oppbevaringsplass, og dersom man vil bruke andre kjøkkenredskaper så er det 230V stikkontakter ved kjøkkenvifta. 


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene, så det er god plass til hele familien rundt middagsbordet. I taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som har god plass til 2 voksne personer. 


_______________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?