Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Profila T 720 EB Alde

Totalpris:kr. 1 312 940,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand40 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 050 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

150 HK FIAT motor (tilleggskostnad ved 130 HK motor)
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk girkasse
CD-stereo
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
ESP Traction
ESP inkl. ASR o Hillholder
Ekstra seng (dinette omgjøres til soveplass) for 2 personer (ikke sammen med 6430 og 6470)
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Flatskjermholder på vegg, foran
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Halvintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Markise 4 m - manuell
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbeldesign „Navarra“ / '"Maka"
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
TV-feste
Tekstiler „Dara“
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Profila T 720 EB med 2,3L 150HK og automat. Populær modell som er egnet til å brukes på tur både vinter og sommer!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er to enkle senger som kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Under begge sengene er det godt med skapplass; Det er både hyller til klær og stang til skjorter. Det er 230V stikkontakt og USB-lader over sengegavlen, rett ved en praktisk hylle hvor man kan lade telefonen om natten.


Bad:
Baderommet er todelt; På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med stilig belysning og høydejusterbart dusjhode. Her er det også en stang slik at dusjen kan brukes til å tørke våte klær eller håndkler. På andre siden av gangen er det et toalettrom med tilhørende servant og speil, samt ekstra skapplass. På toalettrommet er det lufting i taket og ekstra 230V stikkontakt. 


Kjøkken:
Innbydende kjøkken med praktiske løsninger. Med 3 kokebluss går matlagingen i en fei, og det er rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Lokket til vasken kan brukes som skjærefjøl, og kjøleskapet har stort volum og integrert frysedel. 


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Det er et stort panoramavindu i taket foran og en stor takluke i taket som slipper inn mye naturlig lys og øker romfølelsen betraktelig i hele salongen. Hele sittegruppen kan også omgjøres til en dobbeltseng med noen ekstra puter som medfølger.


____________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?