Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido V 62

Totalpris:kr. 982 860,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2021

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 018 kg

Dører0

Seter3

KarosseriIkke oppgitt

Effekt140 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

16'' Alufelger for Van
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatgir for Van. For 140hk må også velges EcoPack og 16'' alu
Automatisk klima for Van
CD-stereo
ControlPack for Van
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP Traction
ESP inkl. ASR o Hillholder
EcoPack for 140hk Van
Ekstra bodelsbatteri for Van
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Grå metallic lakk for Van. Ikke V65
Gulvvarme
Gyldige garantier
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
LED DRL kjørelys for Van
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbel Nacarat
Pilotstoler
Radiobetjening fra ratt for Van
Ryggekamera
Ryggesensor for Van
Røykfri
SafetyPack for Van
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Skinnratt for Van
Stoff MANCHESTER for Van
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido V 62 2021-modell med 2,3L 140 HK og 9-trinns helautomat. Flott bybobil/van fra Rapido med fantastisk romfølelse og lekkert interiør!


Soverom:
På soverommet er det en fransk seng (sidestilt dobbeltseng) med god komfort. Sengen kan vippes opp for enkel tilgang til lasterom, og har praktiske oppbevaringsmuligheter langs taket og under selve sengen. Det er også uttrekkbart stigtrinn for enklere tilgang til sengen, og ved bakdørene er det USB-kontakt til lading av telefon.  


Bad:
Stort bad ved siden av dobbeltsengen, med dusj og toalett kombinert i samme rom. Dette sparer en del plass som man får igjen i resten av bodelen. Ved enden av badet er det et stort garderobeskap med smart speildør, egen kleshengerdel og praktiske hyller.


Kjøkken:
Kjøkkenet er fullt av praktiske løsninger for å gjøre matlagingen til en fryd. Godt med oppbevaringsplass i skapene over kjøkkenbenken og skuffene under, samt at det er et apotekerskap/krydderhylle ved siden av kjøleskapet. Kjøleskapet har godt volum og integrert frysedel. Det er 2 kokeplater til matlagingen, og når de ikke er i bruk er det en hylle som vippes ned for å lage mer benkeplass. 


Salong:
Salongen er lys og romslig, mye takket være panoramavinduet i taket foran. Her slipper det inn mye naturlig lys fra alle kanter, som igjen øker romfølelsen. Det er god plass til 5 personer rundt bordet, som for øvrig har en ekstra bordplate som kan svinges ut. Setene i sofaen kan justeres i dybden for ekstra komfort, både under kjøring og når man har parkert for dagen. Ved døren er det en stor sidesitter, som også rommer to gassflasker. 


Dette er virkelig en flott bybobil som står utstilt hos oss, velkommen til visning!


___________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.


 

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?