Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Challenger 377 Genesis

Totalpris:kr. 849 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand35 500 Km

MerkeChallenger

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2016

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 110 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Startbatteri ok
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Challenger 377 Genesis 2016-modell, med 2,3L og 148 HK. Populær modell med romslige løsninger!


Bad:
Badet er bakerst i bobilen og tar opp hele bobilens bredde, som gir ekstra plass i både dusj og toalettrom. Dusjrommet er innerst og har god takhøyde samt god plass til å boltre seg på. Toalettet er plassert i midten, med en servant og tilhørende skapplass. På motsatt side av dusjen er det et stort garderobeskap, perfekt til enten klær eller håndkllær eller begge deler.


Soverom:
På soverommet er det to enkle senger. De er relativt lave, slik at de er enkle å komme seg ut og inn av. Begge sengene kan vippes opp for lett tilgang til lasterom, samt at det er skaper langs hele taket og et stort skap ved den ene fotenden.


Kjøkken:
Innbydende kjøkken med smarte løsninger. Her er det 3 kokebluss til matlaging, i tillegg til stekeovnen som er plassert under. Ved siden av kjøleskapet, som har seperat frysedel, er det et stort apotekerskap eller krydderhylle om man vil. 


Salong:
Sittegruppen består av en sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. I taket over sittegruppen er det en senkeseng som rommer 2 voksne personer, mens i taket over pilotstolene er det et stort panoramavindu. Dette slipper inn mye naturlig lys, som igjen øker romfølelsen. 


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 148HK
  • Truma varme m. elpatron
  • TV ved salong
  • Sykkelstativ
  • Ryggekamera
  • DAB+
  • Markise
  • Stekeovn
  • Senkeseng i salong
  • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ring Morten på telefon nr 400 60 716 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?