Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


LMC LIBERTY I 680

Totalpris:kr. 598 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand96 100 Km

MerkeLMC

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2009

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 460 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt157 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap
Luftvarme
Madrass
Markise
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Servostyring
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Truma luftbåren varme
Varmtvann

Beskrivelse:

LMC Liberty I 680 2009-modell selges for kunde, med sterke 3,0L 157Hk og automat. Helintegrert modell med godt utstyrsnivå!


Sov:
På soverommet er det to enkle senger som lett kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Det er godt med oppbevaringsplass under sengene og i skapene langs taket. Sengene er lette å komme ut og inn av siden gulvet er forhøyet. I taket er det en aircondition, perfekt for å få den perfekte temperaturen man liker å sovne til.


Bad:
Baderommet har en kombinert løsning som gir mer plass i selve bodelen uten at badet blir for trangt. Her er det en stor dusj med god bevegelsesfrihet og utlufting i taket, mens toalettet er plassert i motsatt side av rommet ved servanten.


Kjøkken:
Kjøkkenet er plassert ved siden av bodelsdøren. Over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen, og det er en stor vask ved siden av. Det er praktisk oppbevaring i skapene, og kjøleskapet er plassert under kokeblussene og har integrert frysedel. 


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa og de dreibare pilotstolene. Salongen oppleves som romslig og stor, med stor takluke og vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Bak sofaen er det montert en TV som er tilknyttet parabol, og i taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som har plass til 2 voksne personer. 


___________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. 


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?